7.12.09

Seminggu di Pulau Lagenda

Hello semua!!

Lame tak berupdate blog ni, saye busy sesangat sepanjang 2 minggu ni... Last week setiap hari balik kul 9-10 malam, sampaikan malam raya aidiladha pun balik kul 9.30 malam, nasib baik la saya memang tak masak apa2 juadah raya, hehehe...

Raya Aidiladha tahun ni memang tak meriah langsung, tak rase hapa pun sebenarnya.... Pagi raya kami tido aje, dah puas tido baru bergerak ke Shah Alam untuk makan ketupat.. Petang tu kami membeli barang2 yang nak dibawak ke Langkawi....

The next day, which is Saturday saya sibuk mengemas barang2 dan petangnya en suami hantar kami (me, Iskandar dan Dian) ke KLIA untuk kami terbang ke Langkawi...

Sampai ke Langkawi saya terus bertugas di bilik operasi kami, berhenti sekejap untuk hantar Iskandar dan Dian ke hotel lepas tu sambung kerja sampai kul 12 malam...

Saya di Langkawi dari Sabtu yang lepas sehingga hari Jumaat..

Walaupun bertugas di Langkawi untuk Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibitions (LIMA 09) tapi saya tak ada masa langsung nak melawat tapak pameran untuk tengok air show atau fleet review... Sepanjang masa kena berada kat bilik gerakan di airport Langkawi.... tapi sempat juga la mengabiskan duit kat pekan Kuah :)

Paling kesian pada Dian dan Iskandar, setiap hari saya akan keluar bilik dari pukul 8.30 sehingga tengah malam, cuma kadang2 aje sempat balik bilik hotel sekejap untuk hantar makanan pada Dian, selain daripada tu Dian cume makan meggi je... Kesian juga my baby sebab asyik duduk bilik aje sampaikan pipi dia jadi merah2 dan macam mengelupas, tak tahu la kenapa tapi rasenye mungkin sebab terlalu lame expose pada aircond....

Penat?? Memang penat tapi saya yang menurut perintah kan.... Oklah tu, tu je update untuk seminggu yang lepas....



No comments: