3.11.09

Tertekan, Menekan or Ditekan???

Arghhhh sangat stress ok.....

Both of my officer went out-station, maklumbalas berlambak-lambak nak kena jawab, a bunch of dokumen kontrak nak kena tengok and sign yang of course akan menghabiskan ink tu.... Paper work atas meja yang nak kena check, kerja-kerja wahyu lagi yang berduyun tiba.... Telefon ni pun asyik berbunyi jek, dah la nak kena tunggu tuan dato' abis meeting.... Esok nak kena out station plak, ishhhhh banyaknye keje..... Sooooo many work but sooooo little time, so how????

Dah la tengah sakit belakang ni, aduihhhh time2 ni la nak kena period pain plak!!!!

nasib baik today is tuesday ~~~~gossipgirl~~~~




-sayayangstressmacamnakgile-

No comments: