15.10.09

Suamiku Merajuk


Ai sentapzz malam2 ni, sedeh and keciwa!!!! Suamiku yang tercinta telah meninggalkan ai and Izz kat umah berdua, beliau sedang bergumbira sambil makan2 dan berborak2 dgn kawan2 kat open house boss beliau, tapi sekarang dah kul 11.30 takkan kat umah boss dia lagi, nak tolong basuh pinggan ke?? ke tengah bershisha kat restoren arab...

Bukan aii taknak ikut gi makan free tapi suami tercinta tengah merajuk and terus keluar umah tak toleh2 kat kami pun, sedeh kan?? semua sebab aii taknak tukar baju lain, dia cakap aii tak cantik, dia malu nak bawak jumpe kawan2 opis dia... So aii cakap tak payah la bawak kami and dia terus buat bodo je, blah camtu....

Esok kami nak berangkat ke Kuching tapi tadi suami tercinta dah bagitau dia malas nak pegi and suruh aii pegi sendiri sebab aii buat perangai taknak tukar baju, so aii pun tak tau la macam mane lagi, worst come to worst aii gi keje la esok tapi sayang plak duit beli tiket air asia tu, tapi takkan la nak travel ngan Izz berdua je lagi la tak sanggup tapi kalau ikut hati yang tengah panas ni nak je pegi sambil feling2 tourist gitu (ish banyaknye tapi!!!)

Ntah la tak tau lagi nak buat ape ni, sian Izz tido kat depan tv ni, teman mummy ye...

Oklah, nak tido la, babai and gud nite




No comments: