29.8.09

Selamat Hari Merdeka 52 Tahun

Hello...... Bersiaran langsung dari my kampung ni, nyeh nyeh sangat seronot dapat bukak puasa with my own family (no offence okay) ramai ade kat sini so tambah2 meriah la.....

Nasib baik ada cuti merdeka ni dapatlah balik kampung sekejap, okay la daripada tak dapat balik langsung kan lagipun this year kena raya kat shah alam jek, memang tak okeh.... sebab tu jugak la my persiapan raya tak beria sangat, baju raya pun takde lagi ni, cume nak readykan baju-baju untuk Izz jek, untuk Abahnya pun tak ada baju baru this year, hua hua hua....

Well speaking about merdeka this year macam tak berapa semangat sangat maybe sebab tengah bulan Ramadhan kot, so kite bersederhana je la..... Walau apa pun, I wanna wish u all Happy Merdeka Day......


-sayaanakmerdeka-


No comments: