25.8.09

Attention to JEJ 1782

Kepada sesiapa yang ade terjumpe motor modenas plat JEJ 1782 (malu la orang Johor macam nie) tolong sms/call saye kerana tuan motor telah melanggar lari kereta kami semalam di Jalan Tun Razak mase tengah jam sebab orang ramai sibuk nak balik umah masak untuk berbuka atau membeli belah di param (pasar ramadhan).... Encik Mat Rempit sangat tak cool sebab lari, dah la langgar sampai 2 kali...

Encik Suami telah buat report di balai polis malam tadi menyebabkan beliau terlepas semayang terawikh.... Dan mengikut laporan en. suami (saye tak ikut sebab tidokan diri sendiri Iskandar di rumah) encik dan cik polis sangat tidak mesra pelanggan dan menyebabkan saye terasa malu dengan perkhidmatan awam secara keseluruhannya... Tolong ye semua jaga mutu perkhidmatan awam kita..... ngeh ngeh ngeh

Kesian en. suami terpaksa settlekan semua benda sorang-sorang malam tadi sampai pukul 12 malam, balik rumah kena plak basuh rice cooker and jage Iskandar yang bangun mamai-mamai nak abah, hehehe... Akhirnya en. suami terpaksa m.c sebab di serang migrain hari ini....

Kepada En. Mat Rempit aka Samseng Jalanan : tunggu la surat saman dari kami, kami akan saman anda sehingga anda bankrap dan tersenarai di pejabat insolvensi..... what u give, u'll get back grrrrrrr



2 comments:

dbalkis said...

tere korang sempat amik plat no..syabas!! neway takziah juga kerana kereta cedera

HaNiE said...

owhhh aku tiada di tempat kejadian, semua penulisan mengikut penceritaan encik suami sahaja.... wish asyik cedera saje, mungkin sebab aku lagi sayangkan getz kot, hahaha.....

dyg, welkam to the the bloggers club ***matilah kalo inty winty bace mesti dia cakap asyik welkem to the club jek*** (refer entry lame dia) larikssss