15.6.09

Sweet Laughter

I'm gonna miss them soooooo much, just can't imagine my day and night without my heros.... I hate my job when I've to go outstastion but love it to the max when the pay day comes, hehehe...

Hope Izz will be just fine with Abah...... I love u both, muah muah muah.......

sweet laughter from little hero of mine

3 comments:

Dayang Balkis said...

ko o/stn mane?brape lame?izali jage kat umh ko ke mil?huhu..all the best..soon nasib aku x tau le lg..mcm fobia lak nk o/stn sejak ada bb ni.

HaNiE said...

aku ke kk, 2 malam ja.. iskandar di rumah, abahnya yang jaga tapi siang hantar rumah bbsitter, so far ok la, tiada patah-patah semua, hehehehe and my ebm mmg cukup2 ja untuk 3 hari nih...
habis semua ebm yang aku kumpul sebulan....
mmg mencabar keje otstesen2 ni, cian bb kan?

Dayang Balkis said...

okle..kalau aku o/stn x kn cukup dah..mmg x de stock langsung..terusle kite bf selagi terdaya demi izz2 sekalian...