21.5.09

Cica or Tita

Cicanda yanggggg Cuuumilll or Titanda yanggggg Toooomeiii


Abah Izz suke mengaji (read : cakap yang berlagu-lagu) dan Mummy Izz pun dah ikut 100%, dulu sikit2 je tapi sekarang dah makin kronik..... And sometimes tak perasan pun tercakap macam tu tapi ia akan menyebabkan orang membuat pandangan yang pelik..... Its just happen to me tadi, infront of my staff plak tu.... mea mangggg maluuuu

So sayang, kalo our son cakap mengaji pun tak boleh buat ape arrr sebab kita pun asyik cakap mengaji jek depan dia, kan kan.......

To Iskandar,

Please dont blame us if ur Bahasa Melayu paper only cukup-cukup makan je, maybe u can blame Uncle Amir for this, hehehe......

Luv, Mummy

1 comment:

Carrie-Ma said...

hahaha
apa2an saja mama izz ni...