4.5.09

Bye PMCM

Saya sudah discharged dari PCMC hari ini, tunggu Mr Hubby balik kerja baru balik rumah.... Everything just fine and alhamdulillah im getting better, cuma nak kena cuci luka dan makan antibiotik.... I will be away from office until next week, yahooooo hehehehe

Thank you for those people yang datang melawat, my sister and family from JB, my girlfriends (terkejut tengok Intan n Emma mase mamai2 after sugery), my staffs, Mr Hubby's colleagues and boss and all the nurses at PMCM....

Iskandar sangat glemer kat sini sebab all nurses dah kenal, especially tang suara machonya itewww, hehehe.....



Boring duk PMCM ni lelame walaupun view bilik ni cantik and dapat tengok KLCC hari2 plus makanan pun sodap tapi mana boleh lawan duk umah sendiri kan lagipun dah lama Izz tak dapat tido bawah ketiak Abah.....

Ini my second time masuk hospital selain mase delivered Izz dulu.... Nnt bile ade mase kita share about my story pasal breast abscess ni ya, memang tak sangka kena sakit ni tapi ia takde kena mengena dengan breastfeeding and I hope u all jangan la risau nak breastfeed baby pulak and I've to explain kepada orang-yang-tak-paham-dan-taknak-paham and jump to conclusion yang breastfeed akan menyebabkan breast abscess (big NO).....

So see u people in next entry ya..... Daaaaa

No comments: