17.12.08

Without Title 1

Elooo people....

Hmmmm just don't know how to start the entry la, I've plenty stories to share but too little time to blogging, so how???? Maybe I can curi mase to blogging from home after work la but most of the time from balik office to pergi office the next morning adalah di atas katil yang empuk itu.... Seriously, I'm really malas tak larat to do most everything at home kecuali makan, mandi and tengok t.v, hehehehe..... Hubby just bought Celcom Berukband Broadband last 2 week, after a few time we went to Kedai Telekom to register Streamyx yang ramai gile orang, we've decided to use Broadband jek, so here we are.... At home, linenye ok lah but at MIL house macam tak okeh jek, hopefully at my parents house oklah, hehehehe macam takde harapan jek......

We also have mostly done bought all the lil one's things, preparation 80% done!!! Syabas Mummy and Abah.... Cume playpen cum crib jek belum pasang and ader sikit-sikit baju belum basuh and hospital bag belum ready yet, but all small matter lah, Hubby kan ader.... sighs

Now every week kena ke PCMC for checkup, basically semua ok lah, my lil one pun doing good inside mummy, sangat la activenye buat pusingan 360 darjah!!!!! Last week mase scan dapat tengok muka and Pn Doc sangat-sangat positif my lil one ni ikut muka Abahnya.... so Mummy penat-penat preggie, u ikut muka ur Abah jugak yer... ish ish ish

Lately, I'm tooooo lazy nak pergi kerja, rase macam nak tido and bermalas-malasan jek setiap masa, bestnye kalo sekarang ni kat atas katil kat rumah, bestnyerrrrrrrr....... Before deliver ni macam nak berehat puas-puas before kena torture say good bye to my good nite sleep, hehehehe......

Hmmmmm cukup la kot merepek hari ni, nanti kite sambung lagik ye... Daaaaaa

No comments: