10.10.08

My Breaking Fast Events

Ini adalah entry tertunda, about my bukak puasa events sepanjang Ramadhan yang lepas. Due to my kurang rajin mood to typing a stori mori, so lets pictures do the talking (takde la banyak sangat pics pun)

Our first bukak puasa di luar, snap gambar dalam kereta jek, masa makan2 lupe nak bawak camera. Restoran Arab at Jalan Damai – Restoran Andalusia


Bukak puasa with my friends at Amarin Havenly Thai, Mid Valley....

L-R : Aliff, Me n Dayang

Ladies (except yg baju merah tu ek)


Selain daripada restoran2 di atas, tempat yang kami telah kunjungi seperti berikut (takde gambar ye)

Restoran Arab sebelah Restoran Andalusia – with Hubby’s friends

Tropicana Golf Club – with Hubby’s friends

Pizza Hut, Ampang Park – with Dian & Kadok

Restoran Bangi Village View - with my PTD's friends


Pic from blog rafting-b

Kedai Sandwich kat KLCC (I’ve ask Hubby to make a reservation at Chilli’s but he didn’t, grrrrrrrrrrrrr merajuk satu malam)

Rumah MIL – every weekend

Selain daripada tu, almost everyday I cooked the meal myself, cume dah last2 tu banyak yang beli kat Pasar Ramadhan jek :-)

No comments: