19.9.08

Special Entry : Happy Birthday my big sister

Kak Nie's family

Niena and Mama

Happy Birthday to my big sister – NINIE

How to describe my sis ni ye?? Hmmmm actually mase kecik-kecik dulu takde kamceng sangat sebab we all tak sekepala, lagipun my sis ni ala-ala lembik and manja yang amat, yeah I was brutal that time la, ikut abah menembak dalam hutan (hehehehe sweet memory) She always gets what she wants from abah and makes me become a big green hulk + big green eye, nyampah nyer….

But she liked to tell me all about her love stories, maybe because i’m the only sister yang faham kot, takkan nak story kat Dian yang baru 3-4 tahun tu kan….. A few guys name yang I can recall la; Toni, arwah Amin, hmmmm sape lagi ekkk (takde la ramai boyfriends sangat pun my sis ni) hehehehe…….

Hopefully Abg Man not one of this blog reader, if not matilah…. lariksssss

Bile dah grown up ni, I think she is one of my best motivator, consultant, friend and role model…… Walaupun her perangai still the same – kuat merajuk, cepat marah, manja etc etc etc (bulan puasa ni tak baik kutuk lebih-lebih)

So again, I wanna wish Happy 32nd Birthday to my beloved sister… May God Bless You and Family…

p/s : cian Niena kena chicken pox, pity my sweet dear :-(

No comments: