12.5.08

ISO dan Boss

I thought malas nak masuk office this week sbb kene jadi interviewer kat RMC, Sungai Besi tapi pagi-pagi office dah call, boss suh masuk jugak nak siapkan dokumen ISO, tensen.... So, after finished interview session i have to rush back to office, end up macam ni la, duk sorang-sorang siapkan ISO sorang-sorang.... Boss dah selamat balik dah, tp sebelum balik sempat lagi bagi pesanan"so tomorrow u have to masuk office again ya, course nak settle about the bla bla bla...." Iya la, u'r the boss....

No comments: